Infravärmare med terrasvärmare

Skapa infravärme med terrassvärmare, IR-värmare och belysning

I dag handlar det om stora pengar för en uteservering om man kan starta säsongen tidigare och avsluta senare.

Förläng säsongen!

arnee har alternativen när det gäller värmare!       


Vårt sortiment av värmare och tillbehör

Förläng säsongen och skapa merintäkter med infravärme och belysning!

Infravärme, kvartsvärmare, IR-värmare eller parasollvärmare - kärt barn har många namn! Med hjälp av värmare kan säsongen för uteserveringen starta upp tidigare och avslutas senare och ni får längre tid på er att skapa intäkter.
 
Alla typer av IR-värmare bygger på en kortvågig infraröd strålning som värmer ett objekt och inte luft. Det gör det här till en värmekälla som är överlägsen, exempelvis gasvärmare, när den ska användas utomhus . Dessutom är en IR-värmare betydligt mer kostnadseffektivt. Jämfört med en gasvärmare sparar du ca 10kr/tim.

Heat Light, Solamagic och IR med spot

Vi har tre olika modeller av IR-värmare i vårt sortiment som kan monteras på parasollen eller på väggen. Heat Light  och Solamagic är en kortvågig IR-värmare som kan användas i ur och skur. Värmarnas lampor avger ett varmt färgljus och båda modellerna ger en omedelbar värme vilket gör att dina kunder kommer att känna sig varma och bekväma.

En annan intressant modell som vi presenterar är denna IR med spot som bjuder både på värme och ljus i samma enhet. Du kan välja att tända både värmen och belysningen eller bara använda en av funktionerna för att skapa rätt atmosfär för exempelvis din restaurang, ditt uterum eller dina kunder.

Förläng säsongen med IR-värmare

Genom att investera i en eller flera IR-värmare kan kunderna som besöker din utservering njuta av god mat och dryck även under kyligare dagar och kvällar. En investering som kommer att löna sig i längden. Glöm heller inte bort att satsa på värmare. Solamagic har en modell som placeras runt stolpen. Här väljer du LED-lampor eller vanliga spots.

I Solamagics breda utbud hittar du också kombinerade värmare och lampor för väggmontage.

Kontakta oss

Ta gärna kontakt med oss för mer information om våra värmare och speciallampor för parasoller. Vi har flera olika alternativ att kan erbjuda.  Ring oss på 070-3176760 eller e-posta på arne@arnee.se